Podjetje DAX Electronic Systems d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Vse od takrat razvijamo in proizvajamo industrijsko testno in merilno opremo ter avtomatizirane in robotizirane linije. Naš glavni fokus je ponuditi testno in merilno opremo za specifične potrebe industrijske proizvodnje, ki sicer ni na voljo na trgu.

Imamo več kot 30 let izkušenj na področjih polprevodnikov, elektromotorjev, magnetike, zaščitnih stikal ter varovalk, električnih in elektromehanskih gospodinjskih aparatov. V podjetju razvijamo in negujemo znanje ter izkušnje, da lahko strankam ponudimo in izvedemo celovite rešitve za najzahtevnejše projekte in aplikacije, ki zahtevajo visoko razvojno kompetentnost na področjih elektrotehnike, robotike, elektronike ter industrijske informatike in programiranja.

Sami skrbimo za mehansko obdelavo in sestavo delov, kompletne elektroinstalacije linij in strojev, krmilje, vso programsko opremo, izdelavo elektronskih PCB vezij ter kompletno tehniško in uporabniško dokumentacijo. S širokim naborom laboratorijske merlino-testne opreme s sledljivostjo do nacionalnih standardov zagotavljamo preverljivo visok nivo kakovosti naših produktov.

V Sloveniji že preko 20 let kot uradni distributer zastopamo EPSON Robotic Solutions. Skrbimo za prodajo, podporo, servis, po povpraševanju pa tudi za programiranje EPSON robotov, ki so v industriji po svetu sinonim za visoko kakovost, zanesljivost, hitrost in vsestranskost.